Fine dining la conac | 15 septembrie

Fine dining la conac | 15 septembrie

Vă invităm la o experiență desăvârșită de dining ce marchează deschiderea unui nou sezon
la Domeniul Manasia și care promitem că vă va încânta toate simțurile.

Vă invităm la o experiență desăvârșită de dining, ce marchează deschiderea unui nou sezon la Domeniul Manasia și care promitem că vă va încânta toate simțurile.

Duminica de 15 septembrie ar putea fi o zi de weekend ca oricare alta, însă la Domeniul Manasia vom face primul pas către un nou sezon de experiențe culinare surprinzătoare. Ne pregătim de următorul capitol al poveștii noastre seculare și de aceea vă invităm într-un cadru restrâns, să savurați 5 preparate ce îmbină armonios o multitudine de ingrediente, texturi sau tehnici de pregătire. Meniul este semnat de către Chef Daniel Palici – nominalizat în categoria ‘Marii bucătari de mâine’  în cadrul galei Gault&Millau și va fi prezentat de către Ciprian Bocioaca – desemnat ‘Maître d’hôtel’ al anului 2018. Vă așteptăm începând cu ora 12.

Welcoming

Amouse Bouche

Experiența multisenzorială Domeniul Manasia va începe pe terasa conacului, unde vă vom întâmpina cu un aperitiv.

Recital de pian

cu Ioana Maria Lupașcu

Al doilea act al zilei va avea loc în foyerul conacului, unde veți asista la un concert susținut de Ioana Maria Lupașcu – concert pianist.

Recital de pian

cu Ioana Maria Lupașcu

Al doilea act al zilei va avea loc în foyerul conacului, unde veți asista la un concert susținut de Ioana Maria Lupașcu – concert pianist.

Tasting Menu

by Chef Daniel Palici

Vă invităm apoi în saloanele de dining ale conacului pentru o experiență culinară aparte: un meniu din 5 piese creat de Chef Daniel Palici. Meniul va fi prezentat de către Ciprian Bocioacă. Vom alătura fiecărui preparat spre degustare câte un sortiment de vin vintage din colecția cramei noastre, iar pentru cei ce nu consumă alcool vom face pairing de licori fără alcool sau spumant.

STARTER
Tartar de berbecuț în suberek
Texturi de conopidă
Picior de porc umplut cu roșii afumate

FEL PRINCIPAL
Coaste de porc

DESERT
Frigănea cu lapte ars

Degustare de brânzeturi

La finalul zilei vă invităm în parcul cu păuni al conacului, unde veți putea savura mai multe sortimente de brânzeturi delicioase.

Degustare de brânzeturi

La finalul zilei vă invităm în parcul cu păuni al conacului, unde veți putea savura mai multe sortimente de brânzeturi delicioase.

PREȚ: 450 lei / persoană

Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare, prin achiziționarea unui loc din magazinul nostru online sau prin completarea formularului de mai jos. Numărul de locuri disponibile este limitat la 35 de persoane. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Expoziție de fotografie

Fotograf: Dan Mirică

La parterul conacului puteți vedea o expoziție de fotografie cu vânzare, cu cele mai bune imagini realizate de Dan Mirică.

Formular de contact